1. Hjem
 2. Spa & Fitness

Spa & Fitness

Britannia Hotel er et spahotell i Trondheim med fokus på avslapping og trening. I Spa- & Fitness-avdelingen finner du et stort utvalg av fasiliteter og behandlingstilbud. Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag.

  Britannia Spa

  Treat yourself with an everyday luxury

  Nye Britannia Spa er en vakkert innredet, moderne og elegant oase. Vi tilbyr et omfattende behandlingstilbud. Blant våre fasiliteter finnes seks behandlingsrom, oppvarmet basseng, flere badstuer, isbad, avslapningsrom, et stort treningsrom og mye mer.

 • Britannia Fitness

  I vårt 200 kvm treningsrom finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet. Vi har et bredt utvalg av treningsapparater i tillegg til frivekter, knebøystativ og annet utstyr for funksjonell trening. Ønsker du å trene kondisjon kan du velge blant våre tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner og romaskiner.

Pakker

En samling av unike opplevelser

Et utvalg av opplevelser som kan komplettere ditt opphold hos oss.

Les mer
 • Romantisk weekend

  Pakke

  Skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss. Våkn opp i en deilig seng og nyt frokosten i ærverdige Palmehaven. En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent avbrekk fra hverdagen.

 • Kulinarisk opplevelse

  Pakke

  Opplev noen av Britannia Hotel's spennende mat og drikke-konsepter med verdensmester i kokkekunst Christopher Davidsen. Dette er en kulinarisk opplevelse du ikke vil gå glipp av.

 • Historisk opplevelse i Trondheim

  Pakke

  Norges historiske hovedstad. Bli med på byvandring som turist i Trondheim og utforsk byens historie gjennom vår opplevelsespakke. Denne pakken inkluderer også en historisk visning av hotellet.

 • Eksklusiv Laksefiske

  Pakke

  Britannia Hotel åpnet i 1870 for å huse den britiske overklassen som reiste til vår region for å laksefiske - også kalt lakselordene. Nå kan du bli med å fluefiske etter laks like utenfor Trondheim, mens du bor som den britiske overklassen på hotellet.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.